HINKU-foorumi.fi Kohti hiilineutraalia kuntaa HINKU-foorumin yläpalkin kuva

Ajankohtaista

10 kiertotaloutta kiihdyttävää hanketta valittu 13.7.2018
Suomen ympäristökeskus järjesti keväällä 2018 kunnille etsintäkuulutuksen, jonka tavoitteena oli löytää yhteisiä hankintatarpeita, hankeaihioita ja käynnistymässä olevia hankintoja, jotka voitaisiin toteuttaa vähähiilisesti ja kiertotalouden hengessä. Ehdotuksia tuli yli 30, joista SYKE on valinnut 10 sparrattavaksi Kiertotalouskiihdyttämöön. Joukossa on mm. kiertotalouskortteli, uusi kirkko, kaupunkilaisten olohuone ja sähkö- ja kaasuautojen yhteishankinta.
Lue lisää
Sähköautojen latauspisteistä yhteishankinta, liittyminen 15.8. mennessä 13.7.2018
KL-Kuntahankinnat ja Suomen ympäristökeskus SYKE järjestää kunnille ja kuntien omistamille yrityksille, kuntayhtymille ja seurakunnille sähköautojen latauspisteiden yhteishankinnan. Jos hankinta on ajankohtainen nyt tai muutaman vuoden sisällä, tulee liittyminen hoitaa kuluvan kesän aikana, 15.8. mennessä.
Lue lisää
Joensuun ja Kirkkonummen seurakuntayhtymille kuukauden Hinku-teko -palkinto 20.6.2018
Joensuun ja Kirkkonummen seurakuntayhtymät on palkittu kesäkuun Hinkuteko-palkinnolla. Joensuun seurakuntayhtymä on tehnyt pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista ympäristötyötä kirkon ympäristödiplomiverkostossa ja yhdistänyt voimansa Joensuun kaupungin kanssa. Kirkkonummen seurakuntayhtymä on vähentänyt esimerkillisellä tavalla kiinteistökantansa lämmitysenergian- ja sähkönkulutusta muun muassa digitaalisen etäoptimointijärjestelmän avulla.
Lue lisää

Uutiset

RSS
Lisää uutisia
Julkaistu 29.7.2014 klo 12.01, päivitetty 22.10.2014 klo 11.14
Kohderyhmä: