Ajankohtaista

UUTISET RSS

Asiantuntija Anna Sahiluoma, Motiva Oy

Valiokunta-podcastissa pohditaan ilmastotyön kytkentää kunnan talousjohtamiseen – Mitä kunnassa tulee huomioida ilmastotyön mukaan ottamisessa kaikkeen toimintaan?

15.5.2023
Kun EU-sääntely ja kansallinen lainsäädäntö lisäävät kuntien velvoitteita ilmastotavoitteisiin pyrkimisessä, kaikkien kuntien kannattaisi kiinnostua myös talousjohtamisen ja ilmastotyön kytkemisestä toisiinsa, sanoo Motivan asiantuntija Anna Sahiluoma.
Kuntien Digiviikko 6.6.2023

Kuntien digitalisointiviikko: Ilmasto- ja taloustiedolla johtaen kohti kestävää kuntaa 6.6.2023, klo 09.00

10.5.2023
Kuntien ilmasto- ja talousjohtamisen integraatiota on työstetty kahdessa hankkeessa. Työssä on korostunut tiedon, tiedolla johtamisen sekä tietojärjestelmien tarve ja merkitys.
Kuntien talousjohtaminen_kuvituskuva

Tiedolla johtaminen hyötykäyttöön Fisu-kunnissa

16.3.2023
Fisu-verkoston kunnat jatkavat ilmasto- ja talousjohtamisen integrointityötä pureutumalla kuntien tiedolla johtamisen niihin tekijöihin, jotka vaikuttavat ilmastotyön tuloksellisuuteen ja kustannuksiin. Näitä ovat tiedon kerääminen, käytettävät tietojärjestelmät ja tiedon hyödyntäminen.
Junaraiteet – iStock

Valjasta resurssiviisaustieto hyötykäyttöön – katso Kuntaliiton taloustorstai 30.3.2023

3.3.2023
Resurssiviisaat Fisu (Finnish Sustainable Communities) -kunnat ovat yhdessä rakentaneet mallin ilmasto- ja talousjohtamisen kytkemiseksi. Tämä tarjoaa kaikille kunnille apua siihen, kuinka ilmastotyö käytännössä sovitetaan kunnan vuosittaiseen taloussuunnitteluun ja -seurantaan.
Lisää uutisia