HINKU-foorumi.fi Kohti hiilineutraalia kuntaa HINKU-foorumin yläpalkin kuva

HINKU-uutiskirjeen tilaajarekisteri

 

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä

 

Suomen ympäristökeskus SYKE

Mechelininkatu 34a
PL 140, 00251 Helsinki
Vaihde puh. 029 525 1000

 

2. Yhteyshenkilöt

 

Ulla Ala-Ketola, viestintäasiantuntija

 

3. Rekisterin nimi

 

HINKU-uutiskirjeen tilaajarekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on uutiskirjeen lähettäminen Kohti hiilineutraalia kuntaa (HINKU) -hankkeesta kiinnostuneille asiakkaille, sidosryhmille sekä uutiskirjeen tilanneille henkilöille. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä tilaajien tietoja käytetä muihin tarkoituksiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö

 

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

 

Nimi
Sähköpostiosoite

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

 

Tietoja saadaan suoraan medialta ja yksityishenkilöiltä, jotka haluavat saada ajankohtaista tietoa hankkeesta sähköpostitse.

 

7. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

 

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Palveluntarjoajan tietoverkot ja laitteistot, joilla rekisterit sijaitsevat, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Julkaistu 25.5.2015 klo 9.59, päivitetty 2.6.2017 klo 15.43
Aihealue:
Kohderyhmä: