HINKU-foorumi.fi Kohti hiilineutraalia kuntaa HINKU-foorumin yläpalkin kuva

Viestintä, logot ja materiaalit

Hinku-tunnus

Hinku-tunnusta saavat käyttää Hinku-kunnat, muut yhteistyökumppanit ja tiedotusvälineet.

Energiakävely-tunnus

Energiakävely-tapahtumissa asukkaat, yritykset ja kaupunki avaavat jälleen ovensa yleisölle kertoakseen kokemuksensa uusiutuvan energian ratkaisuista, keinoista säästää energiaa ja energiatehokkuudesta.

Läpinämyvä tausta

Valkoinen tausta

Mediayhteistyö

Hinku-hanke haluaa palvella aktiivisesti mediaa mm. kiinnostavien haastateltavien ja juttuaiheiden löytämiseksi. Haluamme erityisesti levittää tietoa konkreettisista toimista ilmastopäästöjen vähentämiseksi sekä toimenpiteistä koituvista taloudellisista säästöistä ja muista hyödyistä. Yhteydenotot: viestinnän asiantuntija Ulla Ala-Ketola, puh. 040 740 1656.

Uutiskirje Hinku

Tilaa uutiskirje Hinku! Se tarjoaa katsauksen Kohti hiilineutraalia kuntaa -verkoston ajankohtaisiin kuulumisiin ja teemoihin. Kirje lähetetään sähköisesti noin 1 500 henkilölle.

Kuukauden Hinku-teko

Hinku-tiimi palkitsee kuukausittain esimerkillisen ilmastoteon. Palkittu voi olla kunta, yritys, yhteisö tai yksityishenkilö.

Tiedotteet

Suomen ympäristökeskus julkaisee tiedotteita Hinku-hankkeen tuloksista ja kokemuksista.

Hinku-hankkeen ilmeohje

Hinku-hankkeen viestintää varten on laadittu ilmeohje, joka ohjeistaa viestintämateriaalien käytössä.

Tilaisuudet

Hinku-foorumi järjestää seminaareja ja muita tilaisuuksia. Osa tilaisuuksista on avoimia, osa on suunnattu yhteistyökumppaneille. Tilaisuuksista tiedotetaan Hinku-foorumin etusivulla.

Esite ja minikortti

Hinku-esite on tarkoitettu jaettavaksi kaikille hankkeesta kiinnostuneille, niin yrityskumppaneille kuin asukkaillekin. Esite on saatavissa suomeksi ja englanniksi. Voit tilata esitteitä ottamalla yhteyttä Hinku-hankkeen projektiryhmään.

Esittelykalvosarja

Tutustu Hinkuun ja kerro siitä myös muille esittelykalvoilla. Voit myös pyytää materiaalia esitystä varten Hinku-hankkeen projektiryhmältä.

Tee oma esityksesi

Julkaistu 29.7.2014 klo 10.52, päivitetty 3.5.2019 klo 10.13
Aihealue:
Kohderyhmä: